pafiku.......koleżance :wink:
co?jak? proszę o pomoc
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
co?jak? proszę o pomoc
niestety moja biedna skoda miala spotaknie z fordem, czyli krotko mowiac stluczke . Mam rozwalaony caly przod. Wiec moze ktos moze mi podpowiedziec jak teraz go robic, jakie sa koszta na zrobienie na poliftowa, co musze kupic czyli jakie czesci zeby pasowalo. W kraksie ucierpial zdezak,gril,lampy, kierunki oraz maska wszystko do wymiany
JESli kogos raza moje bledy niech poprostu nieczyta i daruje sobie docinkowe komentarze bo nie otym jest temat.AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
-
LuKaS łomża, poszukaj na forum, bo bylo co potrzeba zeby zrobic przod po FL."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
LuKaS łomża, i jeszcze taka rada przy okazji - zmień tytuł tego posta bo jest
dla innych poza tobą - bez żadnego przekazu....
Komentarz
-
dziekuje zmienie. Juz zamowilem czesci bedzie tak jabylo bo na poliftowa to zadrogo i zduzo przerubek.AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Komentarz
-
Komentarz
-
:diabelski_usmiechZamieszczone przez przem1978prośba , zderzak, przeróbek ...były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
dziekuje za nauke polszczyzny ale nie tego oczekuje bo forumowiczch. W tym temacie to tak dla wyjaśnienia.AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Komentarz
-
LuKaS łomża, bez obrazy, ale przeczytaj najpierw co napisales i jak, a potem klikaj na "wyslij"Max moc [KM/kW] 119.6/88.0
Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.
Komentarz

Komentarz